Stel zelf jouw kassa samen!

In dit overzicht vind je een selectie van de producten waarmee je jouw klant altijd optimaal van dienst kunt zijn.

Op het gebied van hardware zijn de mogelijkheden eindeloos. De een kiest voor een eenvoudig systeem dat met muis en toetsenbord bediend wordt, de ander gaat voor een luxe all-in-one touchscreen systeem voorzien van een narrowcasting-scherm. Misschien wil je jouw kassa wel uitgebreid hebben met bijvoorbeeld een gekoppelde betaalautomaat, backoffice pc of prijsscanner?
Dankzij slimme afspraken met onze leveranciers hanteren wij een breed assortiment van betrouwbare apparatuur tegen scherpe prijzen.

Basissysteem

Ons basissysteem bestaat uit een desktop computer met toetsenbord en muis, 17” TFT monitor, kassascanner, bonprinter, en geldlade. Tevens wordt meegeleverd een A4 laserprinter waarmee je niet alleen je mailings, verkoop- en bestellijsten, maar ook je schapkaarten en etiketten kunt afdrukken. Kortom: weinig apparatuur, veel mogelijkheden. Zo beschik je over een volledig kassasysteem tegen een lage prijs!

Touchscreen kassa

Deze stijlvolle touchscreen kassa maakt afrekenen nóg iets leuker. Dit systeem heeft een slank scherm, smal aluminium chassis en kleine voetsteun. Dit maakt deze terminal tot een elegant en compact geheel. Opvallend is dat deze compactheid niet ten koste gaat van de snelheid. Sterker nog, dankzij de krachtige processor en het ruime werkgeheugen start de kassa binnen 15 seconden op! Het systeem heeft geen ventilator aan boord, waardoor de kassa ook nog eens geheel geluidloos zijn werk doet. De bediening van de kassa geschiedt middels het gebruiksvriendelijke touchscreen: intuïtieve bediening en geen toetsenbord en muis meer op de toonbank! Dit systeem kan worden uitgebreid met bijbehorend 11.6” of 15” narrowcasting display. Een absolute aanrader!

Betaalautomaten

Microcash heeft een pinkoppeling met en levert de apparaten van alle grotere pinleveranciers (CCV, Banksys en Alvira). Je bepaalt zelf met welke type pinapparaat je wilt gaan werken. Het voordeel van een pinkoppeling is dat je niet zelf meer op de betaalautomaat het bedrag hoeft in te toetsen: de kassa stuurt het te betalen bedrag direct door naar de automaat. De klant kan zelfs de pinpas al insteken en de pincode intoetsen terwijl je de artikelen nog aan het scannen bent. Al met al kan je dit een hoop tijd en fouten besparen aan de kassa

Kassascanner

Omnidirectionele kassascanner – In tegenstelling tot de scanner uit het basissysteem hou je deze scanner niet in de hand, maar is de scanner gemonteerd op de toonbank. Dankzij de ingebouwde spiegels kan de scanner de barcodes uit veel verschillende hoeken scannen. Je hoeft dus niet meer de scanner op de barcode te richten: het artikel vluchtig langs de scanner halen volstaat. Handig als je je klanten nog sneller wilt kunnen helpen aan de kassa.

Wireless smartphone kassascanner – Bijna iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone, maar opvallend genoeg spelen nog maar weinig ondernemers hierop in. Microcash kan je hier echter mee op weg helpen. Met deze moderne kassascanner kun je in tegenstelling tot de normale kassascanner ook vanaf beeldschermen scannen. Je kunt nu bijvoorbeeld een barcode opnemen in een mailing naar jouw klanten, waarna zij die barcode vanaf hun smartphone kunnen laten scannen aan de kassa om een korting te verkrijgen. Modern, eenvoudig, snel en leuk!

Wifi-scanner

Deze slimme scanner staat altijd in verbinding met je kassa waardoor je overal in de winkel producten kunt opzoeken, aanpassen, inboeken of bestellen. Kortom, deze scanner is onmisbaar voor elke moderne ondernemer.

Klantendisplay

Het klantendisplay toont bij het scannen van het artikel de omschrijving en de verkoopprijs en geeft zodra je de bon afrekent het totaalbedrag weer. Simpel, maar wel zo fijn voor je klanten om te kunnen zien wat er aan de kassa berekend wordt.

Narrowcasting

Een Microcash narrowcasting display is hét middel om je kassa om te toveren tot een ware eyecatcher. Niet alleen geeft het display je toonbank een luxe uitstraling, het biedt je ook legio mogelijkheden om je klanten te informeren en bijverkoop te genereren. Breng je winkelacties nog eens extra onder de aandacht door mooie slideshows met aanbiedingen weer te geven. Speel video’s af om je nieuwe producten nog succesvoller te kunnen lanceren. Is er binnenkort sprake van aangepaste openingstijden of wil je het gebruik van de klantenpas promoten? Het display is bij uitstek het middel om je klanten op een stijlvolle manier erover te informeren.
De displays zijn in allerlei soorten en maten leverbaar en kunnen indien gewenst geleverd worden inclusief montage op de toonbank of aan de wand.

Prijsscanner

Voorkom dat je klanten helemaal naar de kassa moeten lopen om een prijs op te vragen! De Microcash prijsscanner monteren we op een centrale plek in jouw winkel. Op die manier biedt je jouw klanten de gelegenheid om altijd de actuele kassaprijs van de producten te kunnen checken. Is het gescande artikel in de aanbieding? De scanner geeft dan netjes de van-voor prijs weer. Maak je gebruik van klantenpassen? Jouw klanten kunnen dan hun klantenpas scannen om te zien hoeveel punten ze reeds gespaard hebben.

Printer

Microcash levert diverse soorten A4 printers. De A4 printer uit het basissysteem is over het algemeen voldoende om dagelijks je bestellijsten, statistieken, schapkaarten en etiketten mee af te drukken. Wil je echter veelvuldig mailingen of waardebonnen uitdraaien, dan heb je misschien liever een wat snellere printer die ook nog eens in kleur print. Of wellicht dat je voorkeur uitgaat naar printer/scanner/fax combinatie. Laat ons weten voor welke taken jij je printer wil gaan gebruiken en wij laten je weten wat de beste keuze is!

Contact Informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Vrijblijvende offerte ontvangen?


Menu