Stel zelf jouw kassa samen!

In dit overzicht vind je een selectie van de producten waarmee je jouw klant altijd optimaal van dienst kunt zijn.

Op het gebied van hardware zijn de mogelijkheden eindeloos. De een kiest voor een eenvoudig systeem dat met muis en toetsenbord bediend wordt, de ander gaat voor een luxe all-in-one touchscreen systeem voorzien van een narrowcasting-scherm. Misschien wil je jouw kassa wel uitgebreid hebben met bijvoorbeeld een gekoppelde betaalautomaat, backoffice pc of prijsscanner?
Dankzij slimme afspraken met onze leveranciers hanteren wij een breed assortiment van betrouwbare apparatuur tegen scherpe prijzen.

Ons basissysteem bestaat uit een desktop computer met toetsenbord en muis, 17” TFT monitor, kassascanner, bonprinter, en geldlade. Tevens wordt meegeleverd een A4 laserprinter waarmee je niet alleen je mailings, verkoop- en bestellijsten, maar ook je schapkaarten en etiketten kunt afdrukken. Kortom: weinig apparatuur, veel mogelijkheden. Zo beschik je over een volledig kassasysteem tegen een lage prijs!

Deze slimme scanner staat altijd in verbinding met je kassa waardoor je overal in de winkel producten kunt opzoeken, aanpassen, inboeken of bestellen. Kortom, deze scanner is onmisbaar voor elke moderne ondernemer.

Contact Informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Vrijblijvende offerte ontvangen?


Menu