Dit is Microcash

Over Microcash

Sinds 1993 maakt Microcash goede, innovatieve software tegen een eerlijke en lage prijs. Omdat wij in veel branches actief zijn en we zelf ook winkels hebben gehad, weten wij hoe de retail in elkaar steekt en waaraan goede automatisering moet voldoen.

Vanuit hartje Den Haag zetten onze enthousiaste en ervaren professionals zich elke dag in je te helpen met het soepel laten draaien van jouw kassa.

Een prettige werksfeer en goed contact met onze klanten staat hoog in het vaandel. Zo proberen wij met je mee te denken, zijn er korte lijnen met het management en bieden wij voor ieder automatiseringsprobleem een goede oplossing.

Wat begonnen is als een bedrijf dat software op maat maakt, is uitgegroeid tot één van de grotere winkelautomatiseerders van Nederland.

Wat in al die jaren niet veranderd is, is onze unieke service. Met Microcash heb je een team achter je staan dat niet alleen gek is op IT-puzzels, maar ook de kunst verstaat oplossingen helder te communiceren. En daarin gaan we ver.

Waarom? Omdat we simpelweg niet geloven dat ergens geen oplossing voor is.

En dat scheelt een hoop kopzorgen, zodat jij je volledig kunt storten op jouw passie: je winkel!

  De belangrijkste voordelen op een rij

  Helder inzicht in je winkel​

  In een handomdraai je omzet bekijken en vergelijken. Microcash geeft je inzicht op elk niveau. Van het bekijken van je dagomzet tot het genereren van uitgebreide verkooplijsten.

  Tijdwinst en kostenbesparing

  Het automatiseren van je winkel staat garant voor tijdwinst, kostenbesparing en gemak. Altijd de actuele prijzen aan de kassa en op het schap en je bestelling voor de groothandel binnen vijf minuten klaar!

  Een compleet pakket

  We zijn er van overtuigd dat ons pakket alles biedt wat je maar nodig kunt hebben. Mis je toch iets? Dan maken wij het voor je!

  Eenvoudig overstappen

  Werk je reeds met een geautomatiseerde kassa en wil je naar ons overstappen? Wij zorgen ervoor dat alle gegevens uit jouw huidige kassa probleemloos worden overgezet.

  Uitstekende service

  Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat elke dag voor je klaar. Aan de telefoon om je vragen te beantwoorden en op de stoep als er onverhoopt een storing optreedt.

  Instructie op maat

  Je hebt na de installatie recht op 2,5 dag (of dagdelen) kosteloze instructie op locatie. Gebruikelijk is dat één van onze medewerkers één of twee weken na de installatie opnieuw bij je langskomt om uitleg te geven over functionaliteiten van de kassa.

  Vrijblijvende offerte ontvangen?

  Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

  13 + 9 =

  Contact informatie

  Telefoon
  070 360 80 63

  Email
  contact@microcash.nl

  Adres
  Leeghwaterplein 45, 2521 DB, Den Haag

  Openingstijden

  Maandag 08:30 – 18:00
  Dinsdag 08:30 – 18:00
  Woensdag 08:30 – 18:00
  Donderdag 08:30 – 21:00
  Vrijdag 08:30 – 21:00
  Zaterdag 08:30 – 17:00
  Zondag 11:00 – 17:00