Over Microcash

Sinds 1993 maakt Microcash goede, innovatieve software tegen een eerlijke en lage prijs. Omdat wij in veel branches actief zijn en we zelf ook winkels hebben gehad, weten wij hoe de retail in elkaar steekt en waaraan goede automatisering moet voldoen.

Vanuit hartje Den Haag zetten onze enthousiaste en ervaren professionals zich elke dag in je te helpen met het soepel laten draaien van jouw kassa.

Een prettige werksfeer en goed contact met onze klanten staat hoog in het vaandel. Zo proberen wij met je mee te denken, zijn er korte lijnen met het management en bieden wij voor ieder automatiseringsprobleem een goede oplossing. Wat begonnen is als een bedrijf dat software op maat maakt, is uitgegroeid tot één van de grotere winkelautomatiseerders van Nederland.

Wat in al die jaren niet veranderd is, is onze unieke service. Met Microcash heb je een team achter je staan dat niet alleen gek is op IT-puzzels, maar ook de kunst verstaat oplossingen helder te communiceren. En daarin gaan we ver. Waarom? Omdat we simpelweg niet geloven dat ergens geen oplossing voor is.

En dat scheelt een hoop kopzorgen, zodat jij je volledig kunt storten op jouw passie: je winkel!

Contact Informatie

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Vrijblijvende offerte ontvangen?


Menu